Rólunk

Mit kell tudni rólunk?

Nagy szeretettel köszöntelek! Mivel a kezedbe került ez a néhány sor, bizonyára stroke vagy más neurológiai sérülés által érintett vagy, esetleg hozzátartozó avagy szakember. Nem véletlen, hogy kapcsolatba kerültél velem, velünk, a Stroke Neuro Rehab Központtal. Bizonyára van közös feladatunk. Pásztor Gabriella vagyok, a Stroke Neuro Rehab Kft. egyedüli tulajdonosa. Közel 30 éve vagyok gyógytornász, aki ismer az tudja, hogy a munkám a hobbim, és ez fordítva is igaz.

Pályafutásomat Magyarországon kezdtem, a mátészalkai Gyógytorna központ vezető gyógytornásza voltam 20 évig, illetve 10 éven át a Debreceni Egyetem kihelyezett gyakorló oktatójaként tevékenykedtem. Ezt követően a sors úgy hozta, hogy Angliába költöztem. Londonban ismerkedtem meg az ARNI csapatával, és Senior ARNI instruktorként a szervezet gyógytornásza vagyok, az ARNI Institute nemzetközi koordinátora, oktatója.

Magyarországon létrehoztam a Stroke Neuro Rehab Kft-t, melynek ügyvezető igazgatója a jobb kezem, lányom Tóth-Viszlay Petra. Nem hátráltunk meg a kemény munkától, és akkreditáltattuk az Angliából hozott módszerünket gyógytornászoknak, mert fontos célunk volt, van ezzel. Mégpedig az, hogy bebizonyítsuk minél több stroke túlélőnek és hozzátartozónak, hogy az eddigiekhez képest egy teljesen más megközelítéssel hogyan tudnak sikereket elérni. A cselekvés irányításával magabiztosabbak lesznek, és vissza tudják szerezni önállóságukat.

“Álmodtam egy világot magamnak” szól a dal, és én álmodtam egy világot Nektek stroke túlélőknek, akiktől elvette az élet a mozgás örömét. A kórházi elbocsátás utáni felépülés mindig gondot jelent az érintetteknek és a hozzátartozóknak. Nincs információ további lehetőségekről, amelyek a javulást szolgálják. Nem tudjátok, merre tovább?! Mi a Stroke Neuro Rehab egy eszközt, stratégiát adunk a kezetekbe, miközben folyamatosan motiválunk benneteket egy kutatásokon, magas evidencián alapuló programmal, módszerrel.

Egy híd vagyunk a kórházi elbocsátás és az otthoni felépülés között. Engem boldoggá tesz, amikor részese lehetek annak, hogy megvalósulnak az álmaitok! A kezeléseink, tréningjeink személyre szabottak. Fontos számunkra az empatikus hozzáállás. A Stroke Neuro Rehab® aktív programban napi 4 órás tréningen vesznek részt az érintettek és a családtagok. Nagy hangsúlyt fektetünk a felső végtag rehabilitációra, kb. 70%. Mindezt felkészült, kiváló szakmaisággal rendelkező csapatunk biztosítja. A stroke-ból való felépülés időt, türelmet és szakértelmet igényel, melyet az SNR központban meg tudunk adni. Tedd meg velünk a következő lépést!

Szeretettel, 

Pásztor Gabriella SNR

Pásztor Gabriella

Vezető gyógytornász, Senior ARNI Instructor BSc(Hons), MCSP, HCPC,AAI, MDT(McKenzie)

Stroke Neuro Rehab Rehabilitációs Tréning Központ Hajdúszoboszló

Stroke Neuro Rehab® Központ

A neurológiai sérülések rehabilitációjával foglalkozó intézet, mely alapvetően a stroke-ot túlélők számára biztosít rehabilitációs aktív programot.

Stroke Neuro Rehab Rehabilitációs Tréning Központ Hajdúszoboszló

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy segítsünk visszanyerni az önállóságot, függetlenséget és a helyet a családban!

Szakmai csapatunk

Tóth-Viszlay Petra

ügyvezető igazgató

Pásztor Gabriella új SNR Rehabilitációs Tréning Központ Hajdúszoboszló

Pásztor Gabriella

tulajdonos, szakmai vezető

Regele-Nagyházi Mária

intézményvezető

Szabó-Csinálos Dóra

gyógytornász

Dr Bakos Gizella

reumatológus szakorvos

Jeges Amália

recepciós